Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

 

Un març  per no parar ni un moment!
 

 
Aquest mes de març arriba la primavera...i això vol dir que no ens podem quedar a casa!
 
·N'hi ha per a tots els gustos. Començarem anant a visitar el centre de natura i fauna de Vimferri, on a més de veure animals -alguns de salvatges- en recuperació i rehabilitació, podrem rematar-ho amb un dinar de calçotada.
·Si en canvi t'agrada més cremar calories i veure territori, el mateix dia 10 de març pots fer una sortida amb bici fins a Castelldans. Apta per a bikers de tots els nivells!
·Sabem que també us agrada descobrir sabors i com es fan. Què us sembla la combinació de cava i xocolata? Pinta bé, oi? Doncs el 16, cap a Sant Sadurní d'Anoia, al centre d'interpretació del cava i a Simon Coll Xocolateries!
·A la neu li ha costat d'arribar, però quan ho ha fet... Ara ja no hi ha excusa. El 22,23 i 24 marxem a Boí Taüll, d'esquiada, i has de venir!
·A l'hora de córrer és tan important preparar-se bé com tenir un equipament tècnic adeqüat. Per això el dia 28 tindrem una xerrada amb demostració de roba de la marca Hanker, que després podrem testejar en un entrenament!
· I no per córrer, sinó per caminar més tranquil·lament i per veure un dels indrets més fascinants del territori català, entre Lleida i Tarragona, hem preparat la darrera sortida del març. Li donarem la benvinguda a la primavera a les muntanyes de la Serra de Prades, amb un recorregut agradable i assequible
Ja ho veus. Aquest març, tenim de tot i molt!
 
 
Ja ho veus. Aquest març, tenim de tot i molt!
 
Pots descarregar-te tota la informació aquí
 
I Ja et pots inscriure a totes les activitats!

👉


 

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885