Entrar
Crear usuari webHe oblidat la meva contrasenya
Powered by CoalaWeb
  • 01-bikes.jpg
  • 02-fitness.jpg
  • 03-aadd.jpg
  • 04-aigua.jpg

Comparteix el teu camí amb gent com tu als nous grups d’entrenament.

Vols entrenar per les teves oposicions? Prepara’t a Trèvol!

Comparteix el teu camí amb gent com tu als nous grups d’entrenament. Es realitzaran 2 sessions setmanals per preparar les proves específiques amb exercicis com circuits, dominades, proves de llançament, natació, carrera... La programació específica es complementarà amb entrenaments de força i resistència.  A part d’això, el factor clau per a la motivació i superació serà el treball en equip, compartint les teves inquietuds amb la resta de companys i millorant tots junts dia a dia.

A QUI  ESTÀ DIRIGIT?
Aquest grup d’entrenament va dirigit a tots aquells/es que sentin la necessitat de preparar-se per a les proves físiques específiques d’oposicions com Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Bombers, Funcionari de Presons... a més d’altres proves com l’accés a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. (INEFC)

Com funciona la secció d’entrenament de Triatló Trèvol?

Natació + bici de carretera + condicionament físic + córrer

Amb el grup de Triatló, tindràs una planificació trimestral dels continguts a treballar,  on cada setmana hi haurà un entrenament, com a mínim, de piscina.

Hi haurà 3 sessions a la setmana, on es treballarà multidisciplinàriament els diferents  continguts del Triatló.
 
A QUI  ESTÀ DIRIGIT?
A tothom que vulgui iniciar-se o profunditzar gaudint d'una disciplina tan dinàmica com és el triatló. Experimentaràs molt bones sensacions mitjançant una pràctica esportiva variada i, com sempre, en companyia de grup i treball en equip.

Informa't dels horaris i preus a recepció.

Inscriu-te i t'informarem de les nostres novetats!

He llegit les condicions legals
 
Powered by CoalaWeb
 

CEM Trèvol Lleida
Av. de Tortosa, 84
25005 Lleida
Tel. 973 106 885